ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται σε όλη την Ελλάδα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών: BSC COURIER

Ο εκτιμώμενος χρόνος για την παραλαβή της παραγγελίας σας είναι από 2-3 εργάσιμες ημέρες εως και 4-6 ημέρες για δύσβατες περιοχές.

Η εταιρία μας δέν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λειτουργικές καθυστερήσεις στην παράδοση εκ μέρους του ταχυμεταφορέα. Στις ημέρες αποστολής δέν συμπεριλαμβάνεται η ημέρα παραγγελιοδοσίας.

Αν η παραγγελία σας γίνει Παρασκευή τότε ο υπολογιζόμενος χρόνος παράδοσης μετράει από την πρώτη εργάσιμη ημέρα της εβδομάδος στην προκειμένη περίπτωση (Δευτέρα).

Στην περίπτωση που κάποιο είδος της παραγγελίας έχει εξαντληθεί και ο χρόνος αποστολής δεν συνάδει με εκτιμώμενες ημέρες παράδοσης, θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το κατάστημα για τον εκτιμώμενο χρόνο παραλαβής και αποστολής, την αντικατάσταση, ή ακύρωση της παραγγελίας. Η διεύθυνση που δηλώσατε για την αποστολή θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας ή αλλαγής της διεύθυνσης αποστολής, θα πρέπει να ενημερώσετε το κατάστημα.

Με την παραλαβή της παραγγελίας από τον μεταφορέα, συνεπάγεται η αποδοχή των προϊόντων ως προς την άρτια κατάστασή τους. Για το λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε να κάνετε έναν σχετικό έλεγχο των ειδών.

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Το κόστος της αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα ειναι 1€ ανεξαρτήτως ποσού και περιοχής. Για παραγγελίες με αντικαταβολή σε ποσό μικρότερο των 50€, ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής των 4,00 ευρώ. Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει το ποσό των 50€ τα έξοδα αποστολής ειναι μηδενικά. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της BSC Courier,  θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ .
Alibi
Ερμού 36, 10563, Αθήνα
Ηφαίστου 50, 10555, Μοναστηράκι
Ερμού 8, 15124, Μαρούσι
Εθν. Αντιστάεως 35, 12134, Περιστέρι
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Ερμού 8, 15124, Μαρούσι

Instagram

© 2024 - Alibi - Handmade by PixelGrid
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ+

Ερμού 36, 10563, Αθήνα
Ηφαίστου 50, 10555, Μοναστηράκι
Ερμού 8, 15124, Μαρούσι
Εθν. Αντιστάεως 35, 12134, Περιστέρι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ+

Προφίλ
Όροι χρήσεως & Πολιτική απορρήτου
Ασφάλεια συναλλαγών
Πολιτική Επιστροφών

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ+

O λογαριασμός μου
Ιστορικό παραγγελιών
Επιστροφές
Αποστολές

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ+

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΕρμού 8, 15124, Μαρούσι

© 2024 - Alibi - Handmade by PixelGrid