Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Alibi - Σύμβολο Ανεπανάληπτης Κομψότητας και Απαράμιλλης Ποιότητας

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Alibi, όπου η κομψότητα συναντά την ατέλειωτη χάρη και την απαράμιλλη ποιότητα. Βυθιστείτε στην αψεγάδιαστη αισθητική ενός brand που έχει γίνει σύμβολο, κερδίζοντας την καρδιά και τη φαντασία των λάτρεων της πολυτέλειας παγκοσμίως.
 
Η Alibi, εδρευμένη στο νεοκλασικό αρχοντικό Νοταρά  στην κοσμοπολίτικη οδό Ερμού, είναι περισσότερο από μια επιλογή - είναι μια δήλωση. Από το 2014 , η εταιρεία μας έχει ορίσει τον πήχη υψηλά στον κόσμο της λεπτής χειροτεχνίας και του πολυτελούς σχεδιασμού.
 
Τα προϊόντα μας, είτε πρόκειται για εκλεπτυσμένα κοσμήματα ανοξείδωτου χειρουργικού ατσαλιού είτε για εξαιρετικές τσάντες από παγκοσμίως αναγνωρισμένους οίκους, όχι μόνο αντικατοπτρίζουν την ποιότητα αλλά και προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση προνομίου και αποκλειστικότητας.
 
Αναγνωρισμένη παγκοσμίως και καταχωρημένη επανειλημμένα στον διεθνή τύπο, η Alibi έχει καθιερωθεί ως ένα brand το οποίο δεν αποτελεί απλώς μια επιλογή, αλλά έναν προορισμό για όσους επιθυμούν να φορούν πάνω τους τον παλμό της πολυτέλειας και της διακριτικής κομψότητας.
 
Η Alibi δεν αποτελεί απλώς μια εμπειρία αγορών, αλλά μια πρόσκληση να ενταχθείτε σε έναν κόσμο όπου η κομψότητα και η ποιότητα διαδραματίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ενταχθείτε στο σύμπαν της Alibi, όπου το κάθε κομμάτι είναι μια υπόθεση καρδιάς και κάθε λεπτομέρεια μια έκφραση ατελείωτης αρτιότητας.
Alibi
Ερμού 36, 10563, Αθήνα
Ηφαίστου 50, 10555, Μοναστηράκι
Ερμού 8, 15124, Μαρούσι
Εθν. Αντιστάεως 35, 12134, Περιστέρι
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Ερμού 8, 15124, Μαρούσι

Instagram

© 2024 - Alibi - Handmade by PixelGrid
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ+

Ερμού 36, 10563, Αθήνα
Ηφαίστου 50, 10555, Μοναστηράκι
Ερμού 8, 15124, Μαρούσι
Εθν. Αντιστάεως 35, 12134, Περιστέρι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ+

Προφίλ
Όροι χρήσεως & Πολιτική απορρήτου
Ασφάλεια συναλλαγών
Πολιτική Επιστροφών

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ+

O λογαριασμός μου
Ιστορικό παραγγελιών
Επιστροφές
Αποστολές

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ+

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΕρμού 8, 15124, Μαρούσι

© 2024 - Alibi - Handmade by PixelGrid