ΚΩΔΙΚΟΣ: SMR240
Summer Collection:SMR240

Καλωσορίσατε στην Καλοκαιρινή Συλλογή Κοσμημάτων μας!

Ανακαλύψτε την απόλυτη λάμψη και τη φρεσκάδα του καλοκαιριού με την Καλοκαιρινή Συλλογή Κοσμημάτων μας. Εμπνευσμένη από το φως του ηλίου, τα χρώματα της φύσης και την αύρα των παραλιών, αυτή η συλλογή προσφέρει μοναδικά κοσμήματα που θα αναβαθμίσουν κάθε σας εμφάνιση.

€5,00

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Αντικαταβολή
H εξόφληση της αγοράς σας γίνεται με αντικαταβολή την στιγμή της παράδοσης από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Ο τρόπος αντικαταβολής ισχύει για αποστολές μόνο στην Ελλάδα και το κόστος είναι 1€

Τρόποι αποστολής
Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής. Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται και αποστέλλεται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια έλλειψη σε κάποιο προϊόν της παραγγελίας, θα υπάρξει ενημέρωση και τηλεφωνικά αλλά και μέσω email (εντός 1-2 ημερών).
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία courier στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει (στην πόρτα σας).
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Όροι & Προϋποθέσεις

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Οι αλλαγές γίνονται με την διαδικασία ανταλλαγής με τον courier, όταν γίνει παραλαβή του νέου προϊόντος γίνεται παράδοση του παλιού. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με την BSC Courier.
Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και πρέπει να εξοφλούνται κατευθείαν από εσάς στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Για οποιαδήποτε αλλαγή, το κόστος είναι 2€ (Αλλαγή) + 2€ (Αποστολή νέου προϊόντος) = 4,00€. Σε περίπτωση που γίνει αλλαγή σε κωδικό, θα πρέπει το νέο προϊόν να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτό της αρχική παραγγελίας.
Σε διαφορετική περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει 2 ή και περισσότερα προϊόντα ώστε να συμπληρωθεί το ποσό του προϊόντος. Ο κάθε πελάτης έχει δικαίωμα μέχρι δύο αλλαγών (αλλαγή στην υπάρχουσα αλλαγή) και πραγματοποιούνται εντός 7 ημερών από την ημέρα υποβολής τους. Αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές σε προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί, που ανήκουν σε άλλη collection καθώς και σε προϊόντα εκπτώσεων.
Οι αλλαγές πραγματοποιούνται πάντα στις υπάρχουσες τιμές.
40 Αρχική - Προϊόντα - Δαχτυλίδια
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Alibi
Ερμού 36, 10563, Αθήνα
Ηφαίστου 50, 10555, Μοναστηράκι
Ερμού 8, 15124, Μαρούσι
Εθν. Αντιστάεως 35, 12134, Περιστέρι
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Ερμού 8, 15124, Μαρούσι

Instagram

© 2024 - Alibi - Handmade by PixelGrid
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ+

Ερμού 36, 10563, Αθήνα
Ηφαίστου 50, 10555, Μοναστηράκι
Ερμού 8, 15124, Μαρούσι
Εθν. Αντιστάεως 35, 12134, Περιστέρι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ+

Προφίλ
Όροι χρήσεως & Πολιτική απορρήτου
Ασφάλεια συναλλαγών
Πολιτική Επιστροφών

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ+

O λογαριασμός μου
Ιστορικό παραγγελιών
Επιστροφές
Αποστολές

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ+

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΕρμού 8, 15124, Μαρούσι

© 2024 - Alibi - Handmade by PixelGrid